Jogi nyilatkozat

/Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat2018-04-23T18:41:30+01:00

Szerzői jog

Minden jog fenntartva a honlap elrendezésére, grafikájára, tartalmára, szövegekre, képekre, logókra, védjegyekre a Focus94 Kft. számára. Megjelenésünk oldalai szerzői jogot élveznek.

Különösen a sokszorosításokra, fordításokra és más elektronikus médiákba való bevitelre és feldolgozásra vonatkozik a szerzői jogi védelem. Információk vagy adatok sokszorosításához, különösen szövegek, szövegrészek vagy képanyagok használatához előzetes írásos hozzájárulás szükséges.

A weboldali használati anyagaihoz való hozzájárulásnak kérelmét a következő címre kell elküldeni: 8060 Mór, Szabadság tér 3. A félreértések elkerülése végett, a weboldal bárminemű tartalmának használatához fel kell tüntetni, hogy az információ a „Focus94 Kft. szerzői jogi védelme alatt áll.”

Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ezen információk teljességéért vagy helyességéért azonban nem vállalunk garanciát, illetve nem vállalunk felelősséget a honlapon történő esetleges hibákért sem.

A weboldalt mindenki saját felelősségére használja. Saját gépe védelme érdekében javasolt vírusirtó program letöltése. A számítógépes rendszerben bekövetkező esetleges késedelemért, hibáért, hiányos információ áramlásért a Focus94 Kft. nem tehető felelőssé.

Felelősség kizárása harmadik fél oldalaira vonatkozóan

Az internetes megjelenés oldalai kapcsolódásokat is tartalmaznak az Internet más weboldalaihoz, melyeket harmadik fél tart karban, és melyek tartalma a Focus94 Kft. számára nem ismert. A Focus94 Kft. csak esetleges hozzáféréseket közvetít ezekhez a weboldalakhoz és nem vállal felelősséget azok tartalmáért.

Azoknak az Internet oldalaknak a tulajdonosai, amelyekre a Focus94 Kft. internetes megjelenéséről hyperlinkek vezetnek, az oldalak tartalmáért, az ott kínált áruk értékesítéséért és a megrendelés lebonyolításáért kizárólag saját maguk felelnek.