Bemutatkozás

/Bemutatkozás
Bemutatkozás2018-04-23T18:41:29+01:00

bemutatkozas_02

Focus 94 építőipari Kft. “Több mint 20 éve az építőiparban”

Cégünk 1994-ben alakult. Az évek során, Fejér megye és a Móri kistérség meghatározó építőipari vállalkozásává fejlődtünk. Tevékenységünket kezdetben főleg kőműves munkák tették ki. Azonban a folyamatosan megnövekedett megrendelői igényeknek megfelelően kibővítettük tevékenységi körünket, többek között ács, tetőfedő és belsőépítészeti (szárazépítészet, burkolás, felületképzés) munkákkal.

A 2000-es évek elejére fő profilunk a generálkivitelezés lett. Saját szakmunkás létszámunk mellett – amely jelenleg 8 fő -, már kipróbált alvállalkozói körrel rendelkezünk, melynek köszönhetően bármilyen építési – szerelési munkát probléma mentesen el tudunk végezni.

Célunk, hogy bármilyen megrendelői igényt első osztályú minőségben ki tudjunk elégíteni. Cégünk több mint 20 éves piaci jelenléte és tapasztalata a biztosíték arra, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. Számunkra a legfontosabb szereplő egy építési munka során a megrendelő. Ezt szem előtt tartva a munkák során folyamatosan szakmai tanácsokkal látjuk el megrendelőinket, hogy a munka végeztével minden tekintetben elégedett legyenek.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően mára már teljes gépparkkal rendelkezünk. Profi gépeinknek, eszközeinknek és munkavállalóinknak hála folyamatosan új kapcsolatokra teszünk szert, és természetesen régi ügyfeleinktől is új megbízásokat kapunk.

Referenciánk között szerepelnek ipari létesítmények, lakó és mellék épületek, középületek. Több közbeszerzési pályázatot zártunk le sikeresen az évek során.

Keressen minket bizalommal, a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.